stokk bark

Vegansk poke bowl med schnitzel

2 porsjoner
55 MIN
Lett

INGREDIENSER

1 pakke Hälsans Kök Schnitzel
½ aubergine
½ zucchini
1 stor tomat
1 avokado
1 ss sesamfrø
1 agurk
200 g brun ris
4 ss granateplefrø
To håndfuller lammesalat
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Fremgangsmåte

1. 1

Forvarm ovnen til 200 °C og kle et stekebrett med bakepapir.

2. 2

Kok den brune risen etter anvisningen på pakken.

3. 3

Skjær aubergine og squash i tykke skiver, gni med olivenolje og fordel på bakepapir.

4. 4

Skjær tomaten i to, gni med olivenolje og legg den også på stekebrettet. Krydre grønnsakene med salt og pepper og sett dem i ovnen i 20 minutter.

5. 5

Stek schnitzlene etter anvisning på pakken.

6. 6

Fordel risen mellom to boller. Avslutt hver bolle med en halv tomat, noen skiver zucchini og aubergine, en halv avokado og litt lammesalat.

7. 7

Bruk en grønnsaksskreller til å lage strimler av agurken og fordel mellom begge bollene.

8. 8

Pynt avokadoen med litt sesamfrø og fordel granateplefrøene over begge bollene. Avslutt til slutt med skivet schnitzel.

ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
Energi
867.4 kilokalorier
Protein
33.1 Grams
karbohydrater
116.1 Grams
fett
29.6 Grams