Mangosalsa: Skrell mango og skjær i små terninger. Skjær også paprika i terninger. Skjær vårløk og chili i strimler. Bland alt med olivenolje og smak til med salt og pepper.
INGREDIENSER
2 pk Hälsans Kök Plant-Based Nuggets (600g)
2 mango
1 paprika
120 g vårløk
1 rød chili
2 ss olivenolje
4 dl grønne erter
2-3 tomater
4 grillede paprika
1 dl hakket fersk mynte
1 dl hakket fersk koriander
1 dl hakket fersk persille
2 fedd hvitløk
1 ts spisskummen
Salt
Pepper
Fremgangsmåte
1. 1.
2. 2.
Grønn ertestesto: Bland erter, hvitløk, fersk mynte, olivenolje og sitronsaft med en stavmikser og smak til med salt og pepper.
3. 3.
Tomatsalsa: Bland tomater, grillet paprika, persille og spisskummen med stavmikser og smak til med salt og pepper.
4.
Stek veganske nuggets i henhold til instruksjonene på pakken og server med alle dipsausene.
ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
Energi
502.7 kilokalorier
Protein
27.3 Grams
karbohydrater
51.2 Grams
fett
21.1 Grams