nuggets med dip

VEGANSKE NUGGETS MED TRE FORSKJELLIGE DIPSAUSER

Serving 4 porsjoner
Varighet 31 MIN
Vanskelighetsgrad Mellom

INGREDIENSER

2 pk Hälsans Kök Plant-Based Nuggets (600g)
2 mango
1 paprika
120 g vårløk
1 rød chili
2 ss olivenolje
4 dl grønne erter
2-3 tomater
4 grillede paprika
1 dl hakket fersk mynte
1 dl hakket fersk koriander
1 dl hakket fersk persille
2 fedd hvitløk
1 ts spisskummen
Salt
Pepper
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

VEGANSKE NUGGETS MED TRE FORSKJELLIGE DIPSAUSER

Prøv våre populære veganske nuggets med tre hjemmelagde dipper. En mangosalsa, en tomatsalsa og en grønn ertepesto. God appetitt!

Fremgangsmåte

1. Mangosalsa

Skrell mango og skjær i små terninger. Skjær også paprika i terninger. Skjær vårløk og chili i strimler. Bland alt med olivenolje og smak til med salt og pepper.

2. Gønn ertepesto.

Bland erter, hvitløk, fersk mynte, olivenolje og sitronsaft med en stavmikser og smak til med salt og pepper.

3. Tomatsalsa

Bland tomater, grillet paprika, persille og spisskummen med stavmikser og smak til med salt og pepper.

4. Stek nuggets og server!

Stek veganske nuggets i henhold til instruksjonene på pakken og server med alle dipsausene.

ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON

Per Serving

karbohydrater
51.2 Grams
Energi
502.7 kilokalorier
fett
21.1 Grams
Protein
27.3 Grams