8ee597669ef46e5532705635f0097659_180104_Nuggets_with_roasted_sweet_potato_and_a_meal_salad_with_peanut_dressing.jpg

VEGANSKE NUGGETS MED OVNSBAKT SØTPOTET OG SALAT

4 porsjoner
30 MIN
Lett

INGREDIENSER

400g Hälsans Kök Plant-based Nuggets (1 & 1/2 pk)
150 g blandet salat
3 tomater
1 agurk
1 rød chili
1 fedd hvitløk
3 ss (40 g) stekte peanøtter
4 ss eddik
5 ss olivenolje
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Fremgangsmåte

Forvarm ovnen til 200 ° C.

Krydre søtpotetene med pepper, salt og 2 ss olivenolje. Sett søtpotetene i ovnen og grill i ca 25 minutter til de er myke og ferdige.

Fordel salaten ut på 4 tallerkener, skjær tomatene i biter og agurken i lange skiver. Fordel tomater, agurk og potetene ut over salaten.

Rør 2 ss olje med eddik, chili og hvidløk. Smak til med salt og pepper.

Stek Hälsans Kök Nuggets i resten av oljen, og hakk jordnøttene grovt. Del nuggets og jordnøtter over salaten og drypp over dressingen.

ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
Energi
471.7 kilokalorier
Protein
18.5 Grams
karbohydrater
25.9 Grams
fett
32.8 Grams