8ee597669ef46e5532705635f0097659_180104_Nuggets_with_roasted_sweet_potato_and_a_meal_salad_with_peanut_dressing.jpg

VEGANSKE NUGGETS MED OVNSBAKT SØTPOTET OG SALAT

4 porsjoner
30 MIN
Lett

INGREDIENSER

400g Hälsans Kök Plant-based Nuggets (1 & 1/2 pk)
150 g blandet salat
3 tomater
1 agurk
1 rød chili
1 fedd hvitløk
3 ss (40 g) stekte peanøtter
4 ss eddik
5 ss olivenolje
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Fremgangsmåte

1. bak søtpotetene

Forvarm ovnen til 200 ° C. Krydre søtpotetene med pepper, salt og 2 ss olivenolje. Sett søtpotetene i ovnen og grill i ca 25 minutter til de er myke og ferdige.

2. kutt grønnsakene

Fordel salaten ut på 4 tallerkener, skjær tomatene i biter og agurken i lange skiver. Fordel tomater, agurk og potetene ut over salaten.

3. lag dressingen

Rør 2 ss olje med eddik, chili og hvidløk. Smak til med salt og pepper.

4. Stek vegetarnuggetsene

Stek Hälsans Kök Nuggets i resten av oljen, og hakk jordnøttene grovt. Del nuggets og jordnøtter over salaten og drypp over dressingen.

ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON

Per Serving

karbohydrater
25.9 Grams
Energi
471.7 kilokalorier
fett
32.8 Grams
Protein
18.5 Grams