9646b05d283a9248ead361c209eae3fb_GG289501.jpg

SENSATIONAL GRILLPØLSER MED OVNSBAKTE POTETER OG PAPRIKA

Serving 4 porsjoner
Varighet 40 MIN
Vanskelighetsgrad Mellom

INGREDIENSER

2 pk Hälsans Kök Sensational Sausage (4 pølser)
500 g ferske nypoteter
2 røde, 2 grønne og 2 gule paprika
2 rødløk
2 fedd hvitløk
3 kvist fersk rosmarin
olivenolje til steking
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

SENSATIONAL GRILLPØLSER MED OVNSBAKTE POTETER OG PAPRIKA

Vegetarpølser med en ovnsbakt grønnsaks- og potetblanding. Perfekt for en middag over bålet i naturen.

Fremgangsmåte

1. Kutt grønnsakene

Forvarm ovnen til 200 ºC. Vask og halver potetene. Skjær paprikaene i to, fjern frøene og skjær dem i store strimler. Skrell og skjær løken i skiver. Skrell og finhakk hvitløk.

2. Krydre grønnsakene og potetene

Bland grønnsaker og potet med hvitløk og olivenolje, salt og pepper og hakket rosmarin.

3. Stek grønnsakene

Fordel grønnsakene på et stort stekebrett og stek i ca 35 minutter til de har fått fin farge. (Bruk om nødvendig grillen de siste 5 minuttene).

4. Grill pølsene og server!

Grill pølsene i en stekepanne (eller grill) på middels varme i ca 8 minutter til de er brune. Sett pølsene mellom grønnsakene i ovnen i ytterligere 5 minutter.

ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON

Per Serving

karbohydrater
40.4 Grams
Energi
349.2 kilokalorier
fett
15.8 Grams
Protein
11.7 Grams