Skjær zucchini i lange skiver og grill eller stek dem. Varm eller grill også burgerbrød.
INGREDIENSER
1 pk Hälsans Kök Sensational Burger (2 Burgers)
2 burgerbrød
1 zucchini
en liten bunt med grønnkålsalat
1 rødløk
4 skiver halloumiost (gresk grillost) eller hvilken som helst geitost i skiver
2 ss majones
2 ss tomatketchup
olivenolje til steking
SENSATIONAL BURGER MED HALLOUMI & ZUCCHINI
En vegetarisk burger full av smak. Den sprø halloumien passer perfekt til den saftige vegetariske burgerbiffen fra Hälsans Kök.
Fremgangsmåte
1. Kutt og stek zucchinien
2. Kutt og stek løkringene
Skjær rødløk i ringer og brun dem lett i en stekepanne med olje. Sett deretter til side.
3. Stek halloumiskivene
Grill eller stek halloumi-skivene i litt olje. Sett dem til side og hold dem varme med for eksempel aluminiumsfolie. Hopp over dette trinnet hvis du bruker vanlig geitost.
4. Stek de vegetariske burgerkakene
Stek eller grill Hälsans Kök Sensational Burgere i henhold til instruksjonene på pakken.
6. sett sammen retten og server
Nå er det tid for å sette sammen din burger! Start med den nederste halvdel av den stekte burgerbollen, legg grillede skiver zucchini oppå. Tilsett deretter din Sensational Burger og halloumi samt stekt løk. Topp med litt grønnkål. Spre majones og ketchup på den øverste burgerbollen. Så er burgeren ferdig, håper det smaker!

KULINARISKE TIPS
Bred bønnespredning
Blancher 150 g bønner (frosne) i 1 min i kokende vann, skyll under kaldt vann og belg dem ved å fjerne den lysegrønne huden. I matprosessoren maler du 'dobbeltpolstrede' bønner med 100 g kikerter, 1 ss yoghurt, et fedd hvitløk, noen mynteblader og en skvett olivenolje. Krydre med salt og pepper.
Utrolig grønne algeboller
For 7 burgerboller trenger vi: 1 pakke hvitt brødblanding (med gjær, 450 g), 300 g fersk spinat, 2 ss ekstra jomfruolje, 275 ml lunkent vann, 1 ss kokosmelk å pusse, sesamfrø og / eller valmuefrø. Forvarm ovnen til 180 ºC. Kok (rør under tilberedning) spinaten kort med litt vann. Skyll under kaldt vann i et dørslag og mal til puré i en kjøkkenmaskin. Bland det i brødblandingen og tilsett vann og olivenolje. Elt og la heve i henhold til instruksjonene på pakken. Del deigen i 7 like store biter og rull til kuler. Form dem til kuler ved å rulle deigen under hendene. Legg dem sømsiden ned på et oljebrettet bakebrett eller på bakepapir. Pensle dem lett med kokosmelk og dryss over sesamfrø og / eller valmuefrø. La dem heve igjen til dobbelt volum og stek dem i ca. 15 minutter. De skal høres hule ut når de trykkes under.
ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
karbohydrater
38.1 Grams
Energi
573.8 kilokalorier
fett
33.3 Grams
Protein
22.3 Grams