d3b23376acbe5e9881e87730e90d6046_180104_Schnitzel_with_baked_baby_potatoes_with_tomato_salad_and_avocado_dressing.jpg

SCHNITZEL SALAT MED BAKTE POTETER OG AVOKADODRESSING

4 porsjoner
20 MIN
Lett

INGREDIENSER

4 Hälsans Kök Ovo-vegetarian Schnitzel ( 1 pk inneholder 3 Schnitzel)
500g poteter
400g cherrytomater
150g salat
2 vårløk
1 avokado
1 sitron
1 fedd hvitløk
2 ss olivenolje ekstra jomfru
2 ss halvfett majones
1 ts sennep
Valgfritt: 1 ts honning
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Fremgangsmåte

Kok de babypoteter al dente og la vannet renne av. Halver potetene. Varm oljen i en stekepanne og stek potetene gyldenbrune. Tilsett skivet hvitløk til slutt.

Tilbered Hälsans Kök Schnitzels i henhold til instruksjonene på pakken.

Vask og tørk salaten, skjær tomatene i kvarte, skjær vårløken i ringer og halvdelen av avokadoen i terninger.

Til dressingen: bland med en stavmikser den andre halvdelen av avokadoen, saft fra 1/2 sitron, 2 ss olivenolje, 2 ss majones, 1 ts sennep og muligens honning etter smak.

Fordel salat, tomater og avokado over fire tallerkener, pynt med vårløk og drypp av dressingen. Skjær den andre halvdelen av sitronen i båter og server med schnitzel og stekte hvitløkspoteter.

ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
Energi
404.2 kilokalorier
Protein
15.3 Grams
karbohydrater
43 Grams
fett
19.8 Grams