Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
d3b23376acbe5e9881e87730e90d6046_180104_Schnitzel_with_baked_baby_potatoes_with_tomato_salad_and_avocado_dressing.jpg

VEGETAR SNITZEL

Serving 4 porsjoner
Varighet 20 MIN
Vanskelighetsgrad Lett

INGREDIENSER

4 Hälsans Kök Ovo-vegetarian Schnitzel ( 1 pk inneholder 3 Schnitzel)
500g poteter
400g cherrytomater
150g salat
2 vårløk
1 avokado
1 sitron
1 fedd hvitløk
2 ss olivenolje ekstra jomfru
2 ss halvfett majones
1 ts sennep
Valgfritt: 1 ts honning
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

VEGETAR SNITZEL

Vegetarschnitzler med bakte poteter. En deilig og enkel rett som ikke går på akkord med smaken. God appetitt!

Fremgangsmåte

1. Kok potetene

Kok de babypoteter al dente og la vannet renne av. Halver potetene. Varm oljen i en stekepanne og stek potetene gyldenbrune. Tilsett skivet hvitløk til slutt.

2. Forbered vegetarschnitzlene

Tilbered Hälsans Kök Schnitzels i henhold til instruksjonene på pakken.

3. Vask og kutt grønnsakene

Vask og tørk salaten, skjær tomatene i kvarte, skjær vårløken i ringer og halvdelen av avokadoen i terninger.

4. Lag dressingen

Til dressingen: bland med en stavmikser den andre halvdelen av avokadoen, saft fra 1/2 sitron, 2 ss olivenolje, 2 ss majones, 1 ts sennep og muligens honning etter smak.

5. sett sammen retten og server

Fordel salat, tomater og avokado over fire tallerkener, pynt med vårløk og drypp av dressingen. Skjær den andre halvdelen av sitronen i båter og server med schnitzel og stekte hvitløkspoteter.

ERNÆRINGSINFORMASJON

ERNÆRINGSINFORMASJON

Per Serving

karbohydrater
43 Grams
Energi
404.2 kilokalorier
fett
19.8 Grams
Protein
15.3 Grams