362dabb577db5237ac35fbe7327da7e1_180124_Simply_Mince_-Superveg_Bolognaise.jpg

SPAGHETTI BOLOGNESE MED VEGANSK FARSE

4 porsjoner
45 MIN
Lett

INGREDIENSER

1 pk Hälsans Kök Vegan Sojafarse (300g)
400 g spaghetti
400 g hakkede tomater
200 g sopp i skiver
2 store gulrøtter, finhakket
1 stor løk, finhakket
1 stangselleri, finhakket
3 hvitløksfedd, finhakket
50 g revet italiensk ost eller vegansk alternativ
2 ss tomatpuré
2 ts gjærekstrakt
2 ss olivenolje
25 g ferske basilikumblader
Liten klype muskat
Nykvernet sort pepper
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Fremgangsmåte

1. kutt og stek grønnsakene

Varm opp oljen og stek løk, gulrot, selleri, hvitløk og sopp i 5-10 minutter. Tilsett de resterende ingrediensene unntatt kjøttdeigen og kok i 15-20 minutter til sausen har tyknet.

2. kok pastaen

Legg pastaen i en stor kjele med kokende vann og kok i henhold til instruksjonene på pakken. Hell av, men reserver 3-4 ss av kokevannet.

3. Tilsett vegansk fyll

I mellomtiden rør kjøttdeigen inn i tomatsausen og varm den opp i 3-4 minutter. Tilsett litt av pastakokevannet om nødvendig.

4. smak og server

Server toppet med ost og basilikum.

ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON

Per Serving

karbohydrater
101.3 Grams
Energi
691.1 kilokalorier
fett
15.1 Grams
Protein
36.9 Grams