SPAGHETTI BOLOGNESE MED VEGANSK FARSE

4 servings Serving
45 MIN Varighet
Lett Vanskelighetsgrad

INGREDIENSER

1 pk Hälsans Kök Vegan Sojafarse (300g)
400 g spaghetti
400 g hakkede tomater
200 g sopp i skiver
2 store gulrøtter, finhakket
1 stor løk, finhakket
1 stangselleri, finhakket
3 hvitløksfedd, finhakket
50 g revet italiensk ost eller vegansk alternativ
2 ss tomatpuré
2 ts gjærekstrakt
2 ss olivenolje
25 g ferske basilikumblader
Liten klype muskat
Nykvernet sort pepper
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Fremgangsmåte

Varm opp oljen og stek løk, gulrot, selleri, hvitløk og sopp i 5-10 minutter. Tilsett de resterende ingrediensene unntatt kjøttdeigen og kok i 15-20 minutter til sausen har tyknet.

Legg pastaen i en stor kjele med kokende vann og kok i henhold til instruksjonene på pakken. Hell av, men reserver 3-4 ss av kokevannet.

I mellomtiden rør kjøttdeigen inn i tomatsausen og varm den opp i 3-4 minutter. Tilsett litt av pastakokevannet om nødvendig.

Server toppet med ost og basilikum.