fa7664275c39dd0755088ea389641e35_180222_Filet_Pieces_Mexican_tortilla_x2500.jpg

VEGETAR TACOS MED FILETBITER

4 servings
15 MIN
Lett

Ingredients

1 pk Hälsans Kök Filet Pieces (320g)
125 g kidneybønner
125 g mais
1 avokado
2 paprika
2 tomater
100 ml rømme
4 gulrottortillaer (eller annen vegetabilsk tortilla)
1 ss cajun krydder
1 ss fersk koriander
3 ss plantebasert olje
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Preparation

Bland oljen med cajunkrydder og mariner filetbitene. Varm opp en stekepanne og stek filetbitene i henhold til instruksjonene på pakken til de er gyldenbrune.

I mellomtiden, tøm bønner og mais for vann. Rens de ferske grønnsakene og skjær i terninger. Bland grønnsakene med maisen.

Varm tortillaene i henhold til instruksjonene på pakken.

Varm bønnene med filetbitene de siste minuttene.

Dekk halvparten av en tortilla med Cajun filetbiter-bønneblandingen og dekk med grønnsakssalaten. Pynt med en dæsj crème fraîche og grovhakket koriander og brett tortillaen dobbelt.

Nutritional Information
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
Energi
723.1 kilokalorier
Protein
47.4 Grams
karbohydrater
46.6 Grams
fett
38.7 Grams