Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
fa7664275c39dd0755088ea389641e35_180222_Filet_Pieces_Mexican_tortilla_x2500.jpg

VEGETAR TACOS MED FILETBITER

Serving 4 porsjoner
Varighet 15 MIN
Vanskelighetsgrad Lett

INGREDIENSER

1 pk Hälsans Kök Filet Pieces (320g)
125 g kidneybønner
125 g mais
1 avokado
2 paprika
2 tomater
100 ml rømme
4 gulrottortillaer (eller annen vegetabilsk tortilla)
1 ss cajun krydder
1 ss fersk koriander
3 ss plantebasert olje
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

VEGETAR TACOS MED FILETBITER

Vegetarisk meksikansk tortilla med filetstykker for hele familien. Enkel, rask og deilig rett for en travel hverdag.

Fremgangsmåte

1. Mariner og stek filetstykkene

Bland oljen med cajunkrydder og mariner filetbitene. Varm opp en stekepanne og stek filetbitene i henhold til instruksjonene på pakken til de er gyldenbrune.

2. kutt grønnsakene

I mellomtiden, tøm bønner og mais for vann. Rens de ferske grønnsakene og skjær i terninger. Bland grønnsakene med maisen.

3. Varm tortillabrødrene

Varm tortillaene i henhold til instruksjonene på pakken.

4. Legg til filetstykker

Varm bønnene med filetbitene de siste minuttene.

5. Samle og server!

Dekk halvparten av en tortilla med Cajun filetbiter-bønneblandingen og dekk med grønnsakssalaten. Pynt med en dæsj crème fraîche og grovhakket koriander og brett tortillaen dobbelt.

ERNÆRINGSINFORMASJON

ERNÆRINGSINFORMASJON

Per Serving

karbohydrater
46.6 Grams
Energi
723.1 kilokalorier
fett
38.7 Grams
Protein
47.4 Grams