VEGETAR TACOS MED FILETBITER

4 servings Serving
15 MIN Varighet
Lett Vanskelighetsgrad

INGREDIENSER

1 pk Hälsans Kök Filet Pieces (320g)
125 g kidneybønner
125 g mais
1 avokado
2 paprika
2 tomater
100 ml rømme
4 gulrottortillaer (eller annen vegetabilsk tortilla)
1 ss cajun krydder
1 ss fersk koriander
3 ss plantebasert olje
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Fremgangsmåte

Bland oljen med cajunkrydder og mariner filetbitene. Varm opp en stekepanne og stek filetbitene i henhold til instruksjonene på pakken til de er gyldenbrune.

I mellomtiden, tøm bønner og mais for vann. Rens de ferske grønnsakene og skjær i terninger. Bland grønnsakene med maisen.

Varm tortillaene i henhold til instruksjonene på pakken.

Varm bønnene med filetbitene de siste minuttene.

Dekk halvparten av en tortilla med Cajun filetbiter-bønneblandingen og dekk med grønnsakssalaten. Pynt med en dæsj crème fraîche og grovhakket koriander og brett tortillaen dobbelt.