SENSATIONAL CHORIZO PASTASALAT MED STEKT AUBERGINE, TOMAT OG RICOTTA

4 servings Serving
25 MIN Varighet
Lett Vanskelighetsgrad

INGREDIENSER

2 pk Hälsans Kök Sensational Chorizo (4 pølser)
400 g Penne Pasta
250 g cherrytomater
2 aubergine
2 hvitløksfedd
4 ss fersk ricotta
1 ts tørket oregano
1 haug fersk basilikum
olivenolje
salt og pepper
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Fremgangsmåte

Kok pastaen i henhold til instruksjonene på pakken. Hell av vannet og drypp over litt olivenolje.

Forvarm ovnen (eller grillen) til 220 ºC. Skjær auberginen i terninger på 3 cm. Kutt tomatene i halve.

Finhakk hvitløk og bland med grønnsakene og litt olivenolje, pepper, salt og oregano.

Fordel grønnsakene på en stekeplate (alternativt legg grønnsakene i en aluminiumspakke på grillen). Stek grønnsakene i ovnen eller på grillen i ca 15 minutter.

Stek pølsene i en stekepanne (med litt matolje eller smør) eller på grillen i ca 8 minutter til de er ferdige. Skjær deretter pølsene i biter.

Bland grønnsakene med pasta, salt, pepper og olivenolje etter smak. Tilsett skivede pølsebiter og pynt med ricotta og fersk basilikum.