SENSATIONAL CHORIZO PASTASALAT MED STEKT AUBERGINE, TOMAT OG RICOTTA

4 servings Serving
25 MIN Varighet
Lett Vanskelighetsgrad

INGREDIENSER

2 pk Hälsans Kök Sensational Chorizo (4 pølser)
400 g Penne Pasta
250 g cherrytomater
2 aubergine
2 hvitløksfedd
4 ss fersk ricotta
1 ts tørket oregano
1 haug fersk basilikum
olivenolje
salt og pepper
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Fremgangsmåte

Kok pastaen i henhold til instruksjonene på pakken. Hell av vannet og drypp over litt olivenolje.

Forvarm ovnen (eller grillen) til 220 ºC. Skjær auberginen i terninger på 3 cm. Kutt tomatene i halve.

Finhakk hvitløk og bland med grønnsakene og litt olivenolje, pepper, salt og oregano.

Fordel grønnsakene på en stekeplate (alternativt legg grønnsakene i en aluminiumspakke på grillen). Stek grønnsakene i ovnen eller på grillen i ca 15 minutter.

Stek pølsene i en stekepanne (med litt matolje eller smør) eller på grillen i ca 8 minutter til de er ferdige. Skjær deretter pølsene i biter.

Bland grønnsakene med pasta, salt, pepper og olivenolje etter smak. Tilsett skivede pølsebiter og pynt med ricotta og fersk basilikum.

Nutritional Information
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
Energi
729.44 Kilocalories
karbohydrater
87.43 Grams
Protein
34.75 Grams
fett
25.79 Grams