Gnocci med oppsiktsvekkende farse

Smakfulle Vegetarisk Gnocchi Bolognese

Serving 4 porsjoner
Varighet 27 MIN
Vanskelighetsgrad Mellom

INGREDIENSER

1x Hälsans Kök vegan Sojafarse 300g
1 stor løk, skrelt og finhakket
2 stenger selleri, finhakket
100 g gulrøtter, skrelles og kuttes i terninger
1 ss olivenolje til steking
2 ts italienske urter (eller ferske)
1 ss tomatpuré
1 lite glass rødvin (valgfritt)
2 x 400g hermetiske hakkede tomater
nykvernet sort pepper
1 ss frosne erter
800 g fersk gnocchi
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Smakfulle Vegetarisk Gnocchi Bolognese

Hvis du leter etter en vri på din vanlige spaghetti bolognese – bør du prøve den med fersk gnocci – det er komfortmat på sitt beste.

Fremgangsmåte

1. Stek grønnsakene og soyafyllet

Stek grønnsakene med urtene i en panne i oljen til de blir gjennomsiktige (ca. 5 minutter). Tilsett så farsen og stek i ytterligere 3 minutter. Tilsett vinen i kjelen hvis du bruker.

2. Tilsett hakkede tomater, tomatpuré og erter og kok opp

Rør inn hakkede tomater, tomatpuré og erter Kok opp mens du rører forsiktig og varm opp til alt er rykende varmt. Smak til med salt og pepper.

3. Kok gnocchien

Kok gnocchien etter anvisningen på pakken. Tøm dem og drypp med olivenolje.

4. Sett sammen retten og server!

Til servering helles gnocchien forsiktig i Bolognese-sausen og serveres med revet ost og en sidesalat med urteblader.

ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON

Per Serving

karbohydrater
153.7 Grams
Energi
839.8 kilokalorier
fett
11.9 Grams
Protein
41.8 Grams