Gnocci med oppsiktsvekkende farse

Veggie Gnocchi Bolognese

4 servings
27 MIN
Mellom

Ingredients

1x Hälsans Kök vegan Sojafarse 300g
1 stor løk, skrelt og finhakket
2 stenger selleri, finhakket
100 g gulrøtter, skrelles og kuttes i terninger
1 ss olivenolje til steking
2 ts italienske urter (eller ferske)
1 ss tomatpuré
1 lite glass rødvin (valgfritt)
2 x 400g hermetiske hakkede tomater
nykvernet sort pepper
1 ss frosne erter
800 g fersk gnocchi
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Preparation

Stek grønnsakene med urtene i en panne i oljen til de blir gjennomsiktige (ca. 5 minutter). Tilsett så farsen og stek i ytterligere 3 minutter. Tilsett vinen i kjelen hvis du bruker.

Rør inn hakkede tomater, tomatpuré og erter Kok opp mens du rører forsiktig og varm opp til alt er rykende varmt. Smak til med salt og pepper. Kok gnocchien etter anvisningen på pakken. Tøm dem og drypp med olivenolje.

Til servering helles gnocchien forsiktig i Bolognese-sausen og serveres med revet ost og en sidesalat med urteblader.

Nutritional Information
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
Energi
839.8 kilokalorier
Protein
41.8 Grams
karbohydrater
153.7 Grams
fett
11.9 Grams