One-Pan Pearl Couscous med gulasj

One-Pan Pearl Couscous ' Gulasj'

4 porsjoner
30 MIN
Mellom

INGREDIENSER

1 pakke Hälsans Kök plant-based balls
200 g perlecouscous
2 røde og 1 grønn paprika
1 stor løk
1 fedd hvitløk
700 ml grønnsaksbuljong
2 bokser hakkede tomater (ca. 400 gram hver)
en skvett (vegansk) krem
2 ts røkt paprika
en liten haug med persille (til pynt)
olje til steking
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Fremgangsmåte

1.

Skjær løken i halve ringer og hakk hvitløken. Skjær paprikaen i strimler. Stek det hele i en panne i ca 10 minutter i rikelig olje, dryss over paprikapulveret og stek forsiktig i noen minutter til.

2.

Tilsett couscous og buljong og kok opp. La det småkoke i ca 8 minutter til couscousen akkurat har kokt.

3.

Brett inn kulene og tilsett de hakkede tomatene. Kok opp og la det småkoke i ca 5 minutter til kulene er helt varme.

4.

Smak til med (evt.) salt og pepper. Rør en skvett krem gjennom gulasjen og strø over grovhakket persille.

ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
Energi
394.6 kilokalorier
Protein
23.6 Grams
karbohydrater
56.5 Grams
fett
8.6 Grams