Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Sensasjonelle marinerte stykker for hagegourmet - italiensk stil

Vegansk wrap med Hälsans Kök filetstykker

Serving 2 porsjoner
Varighet 20 MIN
Vanskelighetsgrad Mellom

INGREDIENSER

1 pakke Hälsans Kök Filet Pieces
1 zucchini
salt og pepper
50 g ruccola
1 avokado
1 sitron
1 tomat
2 ss tørkede tomater i olje
1 ss pinjekjerner
2 "piadine" wraps
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Vegansk wrap med Hälsans Kök filetstykker

La deg inspirere av italiensk mat og lag vegan wraps med Hälsans Kök Filet Pieces!

Fremgangsmåte

1. 1

Skjær squashen i diagonale skiver. Bland dem med litt olje og smak til med salt og pepper. Grill dem på begge sider av grillpannen på middels varme til det kommer grillstriper.

2. 2

Skjær tomaten i terninger og de tørkede tomatene i mindre biter. Halver avokadoen, fjern steinen, skrell skinnet, skjær kjøttet i biter og dryss over sitronsaft.

3. 3

Stek Hälsans Kök Filetstykker i litt olje i en stekepanne etter anvisning på pakken. Legg piadinene kort i grillpannen for å varme dem opp.

4. 4

Fordel ruccolaen over midten av piadinene og del deretter avokado, tomat, zucchini, marinerte biter og tørkede tomater over.

ERNÆRINGSINFORMASJON

ERNÆRINGSINFORMASJON

Per Serving

karbohydrater
50.4 Grams
Energi
646.5 kilokalorier
fett
30.4 Grams
Protein
43.9 Grams