Sensasjonelle marinerte stykker for hagegourmet - italiensk stil

Vegansk wrap med Hälsans Kök filetstykker

2 porsjoner
20 MIN
Mellom

INGREDIENSER

1 pakke Hälsans Kök Filet Pieces
1 zucchini
salt og pepper
50 g ruccola
1 avokado
1 sitron
1 tomat
2 ss tørkede tomater i olje
1 ss pinjekjerner
2 "piadine" wraps
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Fremgangsmåte

1. 1

Skjær squashen i diagonale skiver. Bland dem med litt olje og smak til med salt og pepper. Grill dem på begge sider av grillpannen på middels varme til det kommer grillstriper.

2. 2

Skjær tomaten i terninger og de tørkede tomatene i mindre biter. Halver avokadoen, fjern steinen, skrell skinnet, skjær kjøttet i biter og dryss over sitronsaft.

3. 3

Stek Hälsans Kök Filetstykker i litt olje i en stekepanne etter anvisning på pakken. Legg piadinene kort i grillpannen for å varme dem opp.

4. 4

Fordel ruccolaen over midten av piadinene og del deretter avokado, tomat, zucchini, marinerte biter og tørkede tomater over.

ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON
Per Serving
Energi
646.5 kilokalorier
Protein
43.9 Grams
karbohydrater
50.4 Grams
fett
30.4 Grams