Skip to main content

Hot Dog med syltet agurk og stekt løk

  • 2

  • 15 - 25 Min

  • 0 kcal

Inneheld: Sesamfrø, Sennep, Gluten

Ingredienser

  • 100 g surkål
  • 2 stk. sylteagurk
  • 1 stk. rødløk
  • Noen salatblader
  • 2 stk. Hälsans Kök Sensational Sausage
  • 2 stk. baguette eller brød etter eget valg

1. Hvis du vil, kan du koke surkålen i omtrent 15 minutter for å gjøre den mykere, men ukokt surkål er også veldig velsmakende og sprø!
2. Skjær løk i halve ringer og rør inn litt olje til de er lett brunet. Kutt sylteagurk og vask salaten.
3. Varm grillpannen eller grillen og grill pølsene i ca. 8 minutter til de er brune og stekte. Skjær baguetten i to og grill innsiden av grillpannen eller grillen, dekk med sennep og salatblader.
4. Del surkålen og legg de varme grillede pølsene på salaten og topp med løk.