Skip to main content

Rød linsesuppe med boller

  • 4

  • 40 - 50 Min

  • 100 kcal

Inneheld: Gluten

Ingredienser

  • 1 pakke Hälsans Kök Boller
  • 2 ss olivenolje
  • 1 gul løk
  • 4 gulrøtter
  • 2 hvitløksfedd
  • 1 ts paprikapulver
  • 1 ts spisskum
  • 0.5 ts malt kanel
  • 0.25 ts chiliflak
  • 1 ss soyasaus
  • 300 g røde linser
  • 400 g tomater
  • 5 dl grønnsaksbuljong
  • havsalt og pepper
  1. Skyll og hakk gulrøtter, løk og hvitløk.
  2. Varm olivenoljen i en passe stor kjele og tilsett løk, gulrot og hvitløk. Stek til løken er myk. Tilsett deretter alt krydderet, soyasaus og røde linser.
  3. Stek i ytterligere 1 minutt og tilsett deretter hakkede tomater og buljong. Reduser varmen og la det småkoke i ca. 20-30 min.
  4. Mens suppen koker steker du bollene i henhold til anvisningene på pakken.
  5. Server suppen med boller, yoghurt og hakket koriander og press over litt sitron.