Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
28dcd1e137f587a98692224491cff85d_180104_Meatballs_with_chili_and_black_rice.jpg

PLANTE-BASERTE BALLER MED RIS OG BØNNER

Serving 4 porsjoner
Varighet 25 MIN
Vanskelighetsgrad Lett

INGREDIENSER

1 pk Hälsans Kök Plant-based Balls (300g)
200 g fullkornsris
1 løk
100 g svarte bønner
150 g mais
1 boks hakkede tomater
½ rød chili
1 ss malt spisskummen
1 ss koriander
4 kvist fersk koriander
2 ss plantebasert olje
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

PLANTE-BASERTE BALLER MED RIS OG BØNNER

Prøv vår vegetarrett med plantebaserte boller med ris og bønner. Deilig og enkelt!

Fremgangsmåte

1. Stek løk og kok ris i buljongblanding

Varm oljen i en panne og stek halvparten av løken med risen til den er glassaktig. Tilsett kraften og kok i ca 15 minutter.

2. tilsett bønner

Tilsett bønnene til risen de siste 5 minuttene.

3. stek de plantebaserte bollene

Tilbered Hälsans Kök Plant-based Balls i henhold til instruksjonene på pakken.

4. stek de resterende grønnsakene

Fjern risen fra pannen og stek halvparten av løk, paprika og chili i pannen i 2 minutter. Tilsett krydderne og stek i et halvt minutt.

5. tilsett de hakkede tomatene

Tilsett hakkede tomater i pannen og la det surre i 15 minutter.

6. Legg ballene og maisen i pannen

Legg ballene og maisen i pannen de siste 5 minuttene.

7. sett sammen retten og server

Server risen med ballene og chilisausen. Pynt med koriander.

ERNÆRINGSINFORMASJON

ERNÆRINGSINFORMASJON

Per Serving

karbohydrater
69.5 Grams
Energi
591.8 kilokalorier
fett
17.4 Grams
Protein
37.8 Grams