Skip to main content

Sommerpasta-salat med Sensational Chorizo med ristet aubergine, tomat og ricotta

  • 4

  • 20 - 30 Min

  • 0 kcal

Inneheld: Sesamfrø, Sennep, Gluten

Ingredienser

  • 400 g pennepasta
  • olivenolje
  • 2 stk. mellomstore auberginer
  • 250 g cherrytomater
  • 2 fedd hvitløk
  • salt og pepper
  • 1 ts tørket oregano
  • 4 stk. Hälsans Kök Sensational Chorizo
  • 4 ss fersk ricotta
  • en bunt med fersk basilikum

1. Kok penner i henhold til instruksjonene på pakken. Hell på litt olivenolje.
2. Forvarm ovnen (eller grillen) til 220 ºC. Skjær auberginen på langs i fire og deretter i biter på ca. 3 cm. Skjær tomatene i to.
3. Hakk hvitløken og mix med grønnsakene og litt olivenolje, pepper, salt og oregano.
4. Legg grønnsakene på en stekeplate (eller lag individuelle aluminiumspakker til bruk på grillen). Stek den i ovnen eller på grillen i cirka 15 minutter.
5. Stek pølsene på en stekepanne (med litt matolje eller smør) eller på en grill i ca. 8 minutter til de er stekte. Skjær i skiver.
6. Hellgrønnsakene i pastaen og tilsett litt pepper, salt og olivenolje hvis nødvendig. Tilsett pølseskivene og pynt med ricotta og fersk basilikum.

Et deilig måltid til en sommerkveld! I stedet for ricotta, kan du også bruke mozzarella.