Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
6b264d47dff34d41a7703f67ef273d42_GG307101.jpg

VEGETARISK PASTASALAT

Serving 4 porsjoner
Varighet 25 MIN
Vanskelighetsgrad Lett

INGREDIENSER

2 pk Hälsans Kök Sensational Chorizo (4 pølser)
400 g Penne Pasta
250 g cherrytomater
2 aubergine
2 hvitløksfedd
4 ss fersk ricotta
1 ts tørket oregano
1 haug fersk basilikum
olivenolje
salt og pepper
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

VEGETARISK PASTASALAT

Dette er et utsøkt måltid for en av sommerens mange grillkvelder! I stedet for ricotta kan du også bruke mozzarella.

Fremgangsmåte

1. Kok pastaen

Kok pastaen i henhold til instruksjonene på pakken. Hell av vannet og drypp over litt olivenolje.

2. Forvarm ovnen og kutt grønnsakene

Forvarm ovnen (eller grillen) til 220 ºC. Skjær auberginen i terninger på 3 cm. Kutt tomatene i halve.

3. Krydre grønnsakene

Finhakk hvitløk og bland med grønnsakene og litt olivenolje, pepper, salt og oregano.

4. Stek eller grill grønnsakene

Fordel grønnsakene på en stekeplate (alternativt legg grønnsakene i en aluminiumspakke på grillen). Stek grønnsakene i ovnen eller på grillen i ca 15 minutter.

5. Stek Hälsans Kök Sensational Chorizo

Stek pølsene i en stekepanne (med litt matolje eller smør) eller på grillen i ca 8 minutter til de er ferdige. Skjær deretter pølsene i biter.

6. Sett sammen retten og server

Bland grønnsakene med pasta, salt, pepper og olivenolje etter smak. Tilsett skivede pølsebiter og pynt med ricotta og fersk basilikum.

ERNÆRINGSINFORMASJON

ERNÆRINGSINFORMASJON

Per Serving

karbohydrater
87.4 Grams
Energi
729.4 kilokalorier
fett
25.8 Grams
Protein
34.8 Grams