Skip to main content

HÄLSANS KÖKS SENSATIONAL MINCE – 100% VEGO, 100% SENSATIONAL!

Lanserer ny plantebasert farse: Hälsans Kök Sensational Mince

 

100% Vego, 100% Sensational!

Nå blir det lettere å spise vegetarisk uten å gå på kompromiss med smaken. 16. september lanseres en ny vegansk farse: Hälsans Kök Sensational Mince. Den bygger videre på suksessen fra Hälsans Kök Sensational Burger, den bestselgende nyheten innen fryste vegetariske kjøtterstatninger i 2019. 

Hälsans Kök Sensational Mince er like anvendelig og saftig som en tradisjonell kjøttdeig. Den er lett å forme og passer perfekt til boller eller grillspyd, og kan krydres og smaksettes etter egen smak. Farsen kan også benyttes i en velsmakende spagetti bolognese eller eller ”Chili sin Carne”.

– Med Hälsans Kök Sensational Mince bygger vi videre på suksessen med Hälsans Kök Sensational Burger. Mange av oss er på jak etter lettlagde og velsmakende plantebaserte alternativer, og denne farsen gjør det enkelt å bytte ut kjøttet i en rekke retter uten at man må gå på kompromiss med smaken eller konsistensen, sier Johannes Erlandsson, markedssjef i Hälsans Kök.

Plantebasert

Hälsans Kök Sensational Mince tilbredes akkurat som rå kjøttdeig. Den er laget av en velbalansert soya, planteekstrakt fra rødbeter, gulrøtter og paprika, samt vegetabilsk fett. Det er nesten ikke til å tro at den er plantebasert!

Hälsans Köks Sensational Mince blir tilgjengelig i utvalgte butikker fra Joker, Spar, Meny, Bunnpris, Coop Extra, Mega og Obs!. En pakke på 400 gram har en anbefalt pris i butikk på 59,90 kroner. 

Hälsans Köks Sensational Mince – 100% vego, 100% sensational!

 

Image removed.