Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Liten i størrelsen, stor i smaken

What's new

Har du lyst på en god og sprø crunch? Lyst til å sette tennene i noe saftig? Vi hører deg! Møt vår nye sensasjonelt deilige Crispy Mini Filet. Denne allsidige og deilige plantebaserte fileten gir en smakfull bit til ethvert måltid. Det er derfor vi kaller det plantebasert perfeksjon. La oss ta en titt på hva som er nytt.

Vær kreativ med våre oppsiktsvekkende produkter

Vår nye sensasjonelle Crispy Mini Filet er det siste tilskuddet til Hälsans Kök familien. Vi har allerede mange forskjellige produkter, og nå har vi Crispy Mini Filet for å inspirere deg til å lage de nydeligste vegetariske og veganske rettene du kan tenke deg. Vi vet at du liker å prøve nye ting, så la kreativiteten løpe fritt og begynn å lage mat!

Laget med en klype kjærlighet og alle de riktige ingrediensene

Crispy Mini Filet beviser at det er mulig å kombinere en deilig opplevelse med god næring. Vår nye Crispy Mini Filet er laget av plantebaserte ingredienser og inneholder mye protein. Samtidig er det en rik kilde til verdifull fiber.

Panert til perfeksjon og uimotståelig i enhver rett

Crispy Mini Filet er sprø på utsiden og saftig på innsiden. Den er også klar på bare noen få minutter, slik at du kan lage noe deilig selv på de travleste dager. Produktet er perfekt som et balansert mellommåltid, med en salat til lunsj eller hvorfor ikke i taco til middag. I tillegg er den helt vegansk. En plantebasert opplevelse for enhver smak!

 

Du kan lage vår Crispy Mini Filet i mange forskjellige retter og anledninger. Den passer utmerket i en pokebowl, wrap eller med en god dipsaus. Prøv selv med vår nye Crispy Mini Filet og finn din favorittoppskrift nedenfor.