Skip to main content

Veggis-revolusjonen klar for grillsesongen

Her kommer gode nyheter til alle som elsker grillmat og samtidig vil spise mindre kjøtt – eller ikke noe kjøtt i det hele tatt! Hälsans Kök lanserer en plantebasert pølse som ser ut som, smaker som og tilberedes som en kjøttpølse. Den er soyabasert og fins i to varianter: Incredible Sausage, inspirert av bratwurst, og Incredible Chorizo. Begge gjør seg utmerket på grillen. Pølsene har mindre klimaavtrykk enn vanlig kjøttpølse, og emballasjen er gjenvinnbar. 

Nordmenn spiser stadig mindre kjøtt, og frosne, vegetariske produkter har de siste årene hatt en fantastisk vekst i norsk dagligvare. Men for mange er kjøtt fortsatt et viktig innslag i måltidene, og derfor har Hälsans Kök som mål å hjelpe mennesker å redusere kjøttinntaket uten å gå på kompromiss med smaken. 

Hälsans Kök Incredible Sausauge er laget av de aller beste plantebaserte ingredienser som soya, rødbeter, gulrøtter, paprika, raps- og kokosolje. I tillegg er skinnet plantebasert, fremstilt av alger, som i seg selv er meget bærekraftige. I motsetning til andre plantebaserte pølser, er Incredible Sausauge rå – ikke kokt. Det gjør at man kan grille eller steke pølsen på klassisk vis, og den blir saftig, med den typiske tyggemotstanden man kjenner fra kjøttpølser.

Ny emballasje – laget for gjenvinning
Incredible Sausauge lanseres i gjenvinnbar emballasje. Pappen er laget av PEFC-sertifiserte, bærekraftige papirfibre og plasten er gjennomsiktig med en ny type plastfolie for å sikre 100% gjenvinnbarhet. Hälsans Kök oppfordrer alle forbrukere til å gjenvinne emballasjen.


Incredible Sausage og Incredible Chorizo selges i pakker med 2 pølser á 90g. Incredible Sausage finner du hos Rema 1000, Kiwi, Meny, Spar, Joker og Bunnpris. Incredible Chorizo finner du hos Utvalgte  Rema 1000, Meny, Spar, Bunnpris, COOP Extra, COOP Mega og COOP Obs butikker. Anbefalt pris i lavpris: 45,90,- 


For spørsmål, ta kontakt med Axel Heiberg-Andersen, Kommunikasjonssjef i Nestlé Norge på telefon 924 97 627.