Nuggets with roasted sweet potato and a meal salad with peanut dressing

Plant-based burger med potetmos

Serving 2 porsjoner
Vanskelighetsgrad Lett

INGREDIENSER

1 pakke Hälsans Kök Plant-based Burger
500 g poteter
200 g brønnkarse
1 dl melk
1 ts smør
1 klype muskatnøtt
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Plant-based burger med potetmos

Prøv den vegetariske Hälsans kök Plant-based burger med potetmos og brønnkarse. Enkelt, raskt og deilig!

Fremgangsmåte

1. Kok potetene og bland med brønnkarse

Kok potetene til de er myke. Mos deretter potetene med melk. Smak til med muskat, pepper og salt. Bland brønnkarsen med potetmosen eller la den stå på toppen.

2. Stek Plant-based burger

Stek Hälsans kök Plant-based burger i en panne i 5 minutter.

3. Server og nyt!

Server burgerne og mos på en tallerken.

ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON

Per Serving

karbohydrater
58.5 Grams
Energi
507.7 kilokalorier
fett
15.5 Grams
Protein
31.9 Grams