Skip to main content

Filetbiter på spyd med peanøttsaus

  • 4

  • 15 - 20 Min

  • 0 kcal

Inneheld: Gluten

Ingredienser

  • 1 pakke Hälsans kök filetbiter
  • Peanøttsaus:
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 løk
  • 1 liten chili
  • 100 g peanøttsmør
  • 1 dl kokosfløte
  • saft fra en ½ lime
  • 1 ss soya
  • 1.5 dl vann
  • stekeolje

1. Hakk løk, hvitløk og chilli fint og stek det i litt nøytral olje i en gryte.

2. Når løkene er myke tilsetter du de andre ingrediensene og lar sausen koke i omtrent 10 minutter. Hvis du vil at sausen skal være tynnere kan du velge å tilsette litt mer vann.

3. Stek filetbitene, sett dem på trespydet og server dem sammen med peanøttsausen. Avslutt med et dryss hakket koriander.