Skip to main content

Grillet Grønt Incredible Burger

  • 2

  • 20 - 25 Min

  • 0 kcal

Inneheld: Gluten

Ingredienser

  • 1 pakke Hälsans Kök Incredible Burgere
  • en pose babykål
  • 1 squash
  • 2 burgerbrød
  • 1 rødløk
  • 4 skiver halloumi (Gresk grillost) eller hvit geitost I skiver
  • olivenolje til steking
  • 2 ss bønnepostei (se oppskrift) eller ferdiglaget hummus med grønne urter (f.eks. koriander)
  • 2 ss majones
  • 2 ss ketchup

Sånn gjør du: 

1. Skjær squashen i lange skiver og grill dem. Varm burgerbrødet i halve på en (grill)panne.

2. Skjær løken i skiver og brun dem lett i en stekepanne med olje. Sett til side.

3. Grill halloumi-skivene i litt olje. Sett til side, men hold dem varme. Du kan
hoppe over dette hvis du bruker vanlig hvit geitost i skiver i stedet for.

4. Stek Hälsans Kök’s Incredible Burgers i stekepannen som anvist på
pakken.

5. Smør burgerbrødet generøst med bønnepostei. Legg på den stekte squashen, burgerne, halloumien, den stekte løken og kålen.

6. Legg majones og ketchup på toppen og plasser toppen av burgerbrødet.

 

Bønnepostei:

1. Blansjer 150g bredbønner (frosne) i kokende vann i 1 minutt, skyll under kaldt vann og ta ut bønnene ved å fjerne det grønne skinnet.

2. Kjør bønnene i en foodprocessor sammen med 100g kikerter, 1 ss yoghurt, et fedd hvitløk, noen mynteblader og litt olivenolje. Smak til med salt og pepper.