Skip to main content

Incredible Burger Bowl

  • 2

  • 40 - 45 Min

  • 0 kcal

Inneheld: Sesamfrø, Gluten

Ingredienser

  • 1 pakke Hälsans Kök Incredible Burgere
  • 2 søtpoteter
  • en håndfull ruccola
  • 100 g babyspinat
  • salt, pepper og fenikkelfrø
  • olivenolje til steking
  • 200 g (frosne) bredbønner (eller frosne grønne erter)
  • 0.25 liten rødkål
  • 100 g quinoa
  • 1 glass kikerter (200 g uten lake)
  • 1 ss "raz el hanout" (eller en annen krydderblanding med spisskummen, gurkemeie, ingefær...)
  • 100 g tomater
  • 2 ss hummus
  • svarte sesamfrø
  • 2 ss granateplefrø
  • 1 sitron

Sånn gjør du: 

1. Sett ovnen på 200 °C. Skrell søtpotetene, skjær dem i båter og legg dem på et stekebrett. Dryss litt olivenolje, salt, pepper og finhakkede fennikelfrø over potetene og stek i omtrent 15 minutter.

2. Blansjer bredbønnene i kokende vann i 1 minutt, skyll dem under kaldt vann og ta ut bønnene ved å fjerne det grønne skinnet. Riv rødkålen i tynne strimler og smak til med salt, pepper og sitronsaft.

3. Skyll quinoaen og kok den i 200 ml vann, inntil alt vannet har forsvunnet.

4. Stek kikertene i litt olje i omtrent 4 minutter. Tilsett raz el hanout krydderet og stek kikertene litt til.

5. Stek the Hälsans Kök’s Incredible Burgers i stekepannen som anvist på pakken.

6. Skjær tomatene i to. Fordel quinoa og salat i de to bollene. Tilsett søtpotet, rødkål, kikerter, bredbønner og en stor skje hummus. Skjær burgerne i store biter og legg dem på toppen. Pynt med sesam, gratanteple og sitron.