Skip to main content

Rosa Sensasjon Incredible Burger

  • 2

  • 20 - 25 Min

  • 0 kcal

Inneheld: Gluten

Ingredienser

  • 1 pakke Hälsans Kök Incredible Burgere
  • 1 rødløk
  • 6 reddiker
  • 1 lime
  • en håndfull ruccola
  • en håndfull rødbetsalat eller vanlig grønn salat
  • 0.5 fenikkel med topp
  • 0.5 eple
  • 3 ss majones
  • 2 burgerbrød
  • 2 ss rødbetepostei (se oppskrift) eller bruk ferdig rødbetehummus på glass
  • salt og pepper
  • litt estragon (frivillig)
  • ketchup

Sånn gjør du:

1. Skjær løken i ringer og redikkene i tynne skiver. Mariner begge deler i lime juice.

2. Lag fenikkelslaw ved å skjære fenikkelen fint sammen med eplet og blande inn en ss majones og finhakket grønt fra toppen av fenikkelen. Smak til med salt og pepper. Bland resten av majonesen sammen med finhakket estragon.

3. Varm burgerbrødet i halve på en (grill)panne. Smør generøst med rødbetepostei på burgerbrødene og plasser rødbetesalaten og estragon-majones på toppen.

4. Stek Hälsans Kök’s Incredible Burgers i en stekepanne etter anvisningene på pakken.

5. Legg på burgerne og topp med fenikkelslaw, rødløk, redikker og ruccola. Legg ketchup og mer ekstragonmajones øverst og plasser toppen av burgerbrødet.

 

Kokkens tips: Legg salaten i iskaldt vann for å gjøre den ekstra sprø. 

 

Rødbetepostei:

Bland to kokte rødbeter i en foodprocessor sammen med 100g kikerter og litt olivenolje til det får en kremet konsistens. Smak til med salt, pepper og sitronsaft. Hvis du vil kan du også tilsette litt tahini (sesampasta).