Skip to main content
Hverdagsfavoritter

Vegetarboller

UTSIKT Læs
  • 4 Porsjoner

  • 8 - 9 Minutter

  • 6 - 8 Minutter

Allergener: Gluten, Soya

Vegetarbollene våre er laget på en base av soya- og hveteprotein, og de er populære blant både store og små. Passer like fint til pasta som til grillspyd.

Product Info

Tilberedning

Ovn

Varm opp ovnen til 200 grader. Legg bollene i en lett smurt ildfast form og varm i midten av ovnen i 8-9 minutter. Snu etter halve tiden.

Stekepanne

Varm litt olje på middels varme i en stekepanne. Legg bollene i pannen og stek i 6-8 minutter. Snu dem iblant.

Ingredienser

Ingredienser: Rehydrert SOJA-/SOYAPROTEIN (47 %), vatten/vann, rehydrert VETE-/HVETE-/HVEDEPROTEIN (14 %), vegetabilsk olja/olje (solros/solsikke, raps i varierende proporsjon), majsstärkelse/maisstivelse/majsstivelse, stabiliseringsmedel/stabilisator (metylcellulose, karragenan, guarkärnmjöl/guarkjernemel/guargummi), salt, lök-/løk-/løgpulver, proteinhydrolysat (VETE/HVETE/HVEDE), maltekstrakt (KORN/BYGG/BYG), jästextrakt/gjær-/gærekstrakt, rödbets-/rødbete-/rødbederpulver, vitlök-/hvitløks-/hvidløgspulver, kryddor/krydder/krydderi, aromer/aroma.

Produktinformasjon

Inneholder: Soya, Gluten (hvete).

Kan inneholde: Selleri, Sennep, Sesamfrø, Egg.

Serveringstips

Bollene passer utmerket med spagetti og pastasaus.

Næringsinnhold

Næringsinformasjon per 100g Per porsjon %RI*
Energi
735 kJ
515 kJ
6%
Energi
175 kcal
123 kcal
6%
Fett
5,0 g
3,5 g
5%
hvorav mettet fett
0,6 g
0,4 g
2%
Karbohydrater
10 g
7,0 g
3%
hvorav sukkerarter
1,0 g
0,7 g
1%
Fiber
5,0 g
3,5 g
Protein
20 g
14 g
28%
Salt
1,4 g
0,98 g
16%

*RI Reference Intakes of an average adult (8400 kJ / 2000 kcal)

Rød linsesuppe med boller
UTSIKT Læs