Skip to main content
Ingredienser

Soyafarse

UTSIKT Læs
  • 4 Porsjoner

  • 5 - 6 Minutter

Allergener: Gluten, Soya

Soyafarsen vår kan brukes i stedet for kjøttdeig i for eksempel taco, spagetti bolognese eller lasagne. Den passer fint som fyll i pai eller på pizza og gir også en god og fyldig smak i supper. 

Product Info

Tilberedning

Stekepanne

Varm litt olje på middels varme i en stekepanne. Legg farsen i pannen og stek i 5-6 minutter. Rør om iblant.

Ingredienser

Ingredienser: vatten/vann, SOJAMJÖL/SOYAMEL (34%), vegetabilisk olja/olje (solros/solsikke, raps i varierande proportion), vinäger/eddik/eddike, maltextrakt (KORN/BYGG/BYG), jäst-/gjær-/gærextrakt, VETE-/HVETE-/HVEDEPROTEIN, torkad/tørket/tørrede lök/løk/løg, vitlöks-/hvitløks-/hvidløkspulver, salt, kryddor/krydder/krydderi och/og kryddextrakt/krydder-/krydderiekstrakt, aromer/aroma.

Produktinformasjon

Inneholder: Soya, Gluten (hvete).

Kan inneholde: Egg, Sesamfrø, Selleri, Sennep.

Serveringstips

Bruk soyafarsen i en klassisk spagetti bolognese og smak til med gode krydder.

Næringsinnhold

Næringsinformasjon per 100g Per porsjon %RI*
Energi
634kJ
476kJ
6%
Energi
151kcal
113kcal
3%
Fett
3,0 g
2,3 g
3%
hvorav mettet fett
0,4 g
0,3 g
2%
Karbohydrater
7 g
5,3 g
2%
hvorav sukkerarter
4,0 g
3,0 g
3%
Fiber
8,0 g
6,0 g
Protein
20 g
15 g
30%
Salt
0,4 g
0,3 g
5%

*RI Reference Intakes of an average adult (8400 kJ / 2000 kcal)

Bakad sötpotatis med vegansk färs
UTSIKT Læs