Garden Gourmet Sensational Marinated Pieces Italian Style

Vegansk Italiensk marinert salatskål

Serving 2 porsjoner
Varighet 25 MIN
Vanskelighetsgrad Lett

INGREDIENSER

1 pakke Hälsans Kök Filet Pieces
1 ss Italienske Krydder
1 liten rødløk
1 sitron
1 liten zucchini
1 liten aubergine
½ rød og ½ gul pepper
4 ss ekstra virgin olivenolje
2 ss balsamicoeddik
salt og pepper
1 ts tørket oregano
1 krukke artisjokkhjerter i olivenolje
1 pose ruccola
1 ss pinjekjerner
Copy ingredients
Ingredients copied to clipboard!

Vegansk Italiensk marinert salatskål

Lyst på en solid salat i dag? Vi har et flott alternativ for deg! Prøv denne veganske salatskålen med Hälsans kök Filet Pieces.

Fremgangsmåte

1. Forbered grønnsakene

Skrell og skjær løken i skiver eller ringer. Dryss rikelig med sitronsaft og tilsett litt sukker hvis du foretrekker litt sødme. La dem marinere i 15 minutter. Halver artisjokkhjertene. Skjær zucchini og aubergine i skiver og paprikaen i strimler.

2. Grill grønnsaker og stek pinjekjerner

Drypp grønnsakene med olivenolje, grill dem i en grillpanne og dryss over salt, pepper og oregano. Rist pinjekjernene i en tørr stekepanne til de er lysebrune.

3. Forbered Hälsans Kök Filet Pieces, sett sammen og nyt!

Stek Hälsans Kök Filet Pieces etter anvisning på pakken sammen med italienske krydder. Del ruccolaen i boller og del de grillede grønnsakene med syltet løk, artisjokkhjerter og marinerte biter. Til slutt, tilsett litt balsamicoeddik i salaten og klar til å nytes!

ERNÆRINGSINFORMASJON
ERNÆRINGSINFORMASJON

Per Serving

karbohydrater
31.6 Grams
Energi
547.7 kilokalorier
fett
28.2 Grams
Protein
43.5 Grams

Shake things up at home