Skip to main content

Lasagne med vegansk farse

  • 4

  • 45 - 60 Min

  • 0 kcal

Inneheld: Gluten

Ingredienser

  • 300 g Hälsans kök Soyafarse
  • 1 boks tomatsaus
  • ca. 9 lasagneplater
  • Ostesaus:
  • 3 ss hvetemel
  • 7 dl melk
  • 3 dl revet ost
  • 0.5 ts salt
  • revet ost til topping

1. Sett ovnen på 225°C.

2. Stek den veganske kjøttdeigen med litt salt og pepper.

3. Pisk melet sammen med litt av den kalde melken i en gryte før du tilsetter resten av melken, osten og saltet. Varm opp under omrøring. Rør helt til osten har smeltet og sausen er helt jevn og fin.

4. Legg den veganske kjøttdeigen, lasagneplater, tomatsaus og ostesaus i lag i en ildfast form og husk å spare noe av ostesausen til toppen.

5. Dryss revet ost over lasagnen til sist og stek den i ovnen i omtrent 30 minutter.